home  > nieuws  > schone avond4daagse

Schone Avond4daagse

Help ook mee aan een Schone Avond4daagse. Op meer dan 150 plekken in Nederland wordt een Schone Avond4daagse georganiseerd, ook in Hoogkerk. Zo willen we deelnemers, kinderen en ouders bewust maken van (zwerf)afval. Het doel is om geen zwerfafval op de route achter te laten.

De Schone Avond4daagse - Zijn jullie er klaar voor?
Voordat jullie je wandelschoenen aandoen en gezellig meedoen aan de schone wandeling, mogen jullie nog even je hersenen laten kraken bij de Schone Avond4daagsequiz.

Na het kraken van de hersens is het tijd voor het smeren van de stembanden. Er is een heus Avond4daagselied! Oefen het zodat jullie het straks uit volle borst kunnen zingen.

Lees de ook 4 tips in de flyer

Kijk voor meer informatie ook op deze websites van de avondvierdaagse en Nederland schoon.