home  > nieuws  > verkeersregelaars gezocht

Verkeersregelaars gezocht

We kunnen nog steeds extra verkeersregelaars gebruiken. Bij voorkeur mensen die bekend zijn met de straten in Hoogkerk en omgeving.

Iedere avond zijn er ongeveer 10 verkeersregelaars die zorgen voor een veilige oversteek bij kruispunten en de drukkere wegen in en om Hoogkerk. Jaarlijks volgen de verkeersregelaars voor hun aanstelling een digitale instructie om deze taak veilig te vervullen.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan dit gezellige evenement? Neem dan contact met ons op via deze site, mail naar avondvierdaagsehoogkerk@gmail.com

Tijdsinvestering voor de avondvierdaagse? Voorafgaand aan de vierdaagse 1 avond vergaderen om te kijken of alles loopt en daarna vier avonden tijdens de wandelavonden. Na afloop van de vierdaagse een evaluatie en gezellige nazit met hapje en drankje.

Vooral voor de laatste avond kunnen we nog verkeersregelaars gebruiken!