sponsoren

Sponsor AH Hoogkerk
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > inschrijven

Inschrijven

De meeste deelnemers lopen via school en schrijven zich daar in. Je school laat je weten tot wanneer dit kan. Ben je te laat met inschrijven op school dan kun je je inschrijven als individuele deelnemer.

Individuele deelnemers kunnen inschrijven, op de maandag, de eerste dag van de Avondvierdaagse vanaf 17.30 uur in de hal van de Vensterschool/Sporthal, Zuiderweg 70/4. Zij halen hier iedere avond een stempelkaartje, die onderweg afgestempeld moet worden en na afloop ingeleverd in de hal van de Vensterschool/Sporthal. Dit ter controle van het lopen van de route.

Je kan ook voor een dag inschrijven, dan ontvang je een dagmedaille. Inschrijven hiervoor kan dagelijks voorafgaand aan start van de vierdaagse om 17.30 uur in de hal van de Vensterschool/Sporthal, Zuiderweg 70/4.

Kosten 2019

4 dagen € 4,-

1 dag € 3,-

 

Deelnemen

Tijdens de Avond4daagse is het mogelijk om 5 of 10  kilometer te lopen. Voor iedere deelnemer die de 4 daagse tocht volbrengt is er een herinnering. Voor deelnemers die voor de 1e tot en met de 10e keer meelopen is dit een medaille. Daarna iedere 5 jaar een medaille en de tussenliggende jaren een nummertje.

Aan de verschillende afstanden zijn geen leeftijdsgrenzen verbonden. Iedereen kan zelf de keuze maken welke afstand hij/ zij loopt. Om te voorkomen dat de groep van 5-km erg groot wordt (en daardoor langzaam vooruit komt adviseren wij de scholen om kinderen vanaf 8 jaar of groep 5 met de 10-km mee te laten lopen.

Deelname is op eigen risico. Deelnemers en begeleiders zijn verplicht de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen. Onze verkeersbegeleiders zijn aangesteld en geïnstrueerd door de regiopolitie en het is hun taak om de tocht veilig te doen verlopen. Zij geven aan wanneer welke groep mag starten en waar en wanneer er overgestoken mag worden. Medewerking van de lopers is dan natuurlijk wel nodig.