home  > vrijwilligers

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers is er geen avondvierdaagse! De plaatselijke avondvierdaagse commissie heeft de taken verdeeld in een binnen- en een buitendienst. De “binnendienst” verzorgt de administratie, publiciteit, de inschrijvingen, het uitdelen van de startkaarten en medailles en zijn vraagbaak tijdens de wandelavonden.

De “buitendienst” zorgt voor de routes, verkent deze vooraf en begeleidt de wandelaars.
Ook is er op elke route een stempelpost die bezet wordt door een vrijwilliger.

Iedere avond zijn er ongeveer 10 verkeersregelaars die zorgen voor een veilige oversteek bij kruispunten en de drukkere wegen in en om Hoogkerk. Jaarlijks volgen de verkeersregelaars voor hun aanstelling een digitale instructie om deze taak veilig te vervullen.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan dit gezellige evenement? Neem dan contact met ons op via deze site, mail naar avondvierdaagsehoogkerk@gmail.com of spreek een van de leden van de stichting tijdens de wandelavonden aan.

Tijdsinvestering voor de avondvierdaagse? Voorafgaand aan de vierdaagse 1 avond vergaderen om te kijken of alles loopt en daarna vier avonden tijdens de wandelavonden. Na afloop van de vierdaagse een evaluatie en gezellige nazit met hapje en drankje.